Want your
own Fotopage?








 


By: Lieyna Munawwarah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Dec-2008 12:23 Email | Share | | Bookmark





Gabungan manik dan batu acrylic dijahit atas kain polos, design yg simple tapi nampak penuh dan menarik. Baju untuk akad nikah, kata tuan yg empunya baju. Harap-2 naiklah serinya... . Selamat berbahagia ye, Noli.


Quote:
Design bunga tu saya ciplak dari buku Pn Rosita...syyy


Saturday, 6-Dec-2008 02:54 Email | Share | | Bookmark
Selamat menyambut Eidil Adha

 


Selamat menyambut Eidil Adha saya ucapkan untuk pengunjung fp saya ni. Semoga hidup kalian semua diberkati dan dirahmati Allah. Terima kasih saya ucapkan kepada semua yg menyokong saya selama ini.


Saturday, 6-Dec-2008 01:32 Email | Share | | Bookmark
Terracotta

 
 
Highlight kat bunga tu ciplak daripada buku Pn Rosita, kombinasi sisik ikan dan manik 3 serangkai. Suka pulak saya ngan warna bunga baju ni. Macam warna terracotta...

Quote:
Nak bercuti 1 minggu ni, nak balik kmpg. Tak leh la nak 'bertenet' (perkataan ini diciplak daripada fp kwn-2 maya siber ). Pas raya nanti, saya bertenet balik ....

Syila~ Terima kasih ye, Syila. Slmt menyambut Aidil Adha...







Thursday, 20-Nov-2008 08:15 Email | Share | | Bookmark
Manik Beriring dan Lingkaran Kasih

 
 
Paten manik yg masih digemari - manik beriring (double layer) dan lingkaran kasih.





Thursday, 20-Nov-2008 07:28 Email | Share | | Bookmark
Black Roses

 
 
Manik tabur gabungan batu tear drops dan tiga warna manik; silver, hitam dan kelabu, fotonya pun kelabu jugak, hi hi hi (kesilapan teknikal ini dilakukan oleh cameraman amatur, takde salah ngan bajunya, bajunya elegan gitu...)










Quote:
MamaFami~Thanks 4 visiting my fp. Minat jugak mama ngan cross stitch ni ye...
Kak Yatie~Tak lama sgt la nak buat cross stitch ni, saja pilih paten yg simple, nak cepat siap...
Syila~Terima kasih ye, Syila


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net