By: Lieyna Munawwarah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 5-Apr-2009 08:39 Email | Share | | Bookmark
TIPS UNTUK MENGGOSOK BAJU YANG DIJAHIT MANIK

Untuk memudahkan baju bermanik digosok, lapikkan tuala pada baju yang nak digosok. Pastikan baju digosok pada bahagian dalam atau bahagian belakang (wrong side). Insya Allah, kerja-2 menggosok baju bermanik akan lebih mudah. Tips ni tak digalakkan untuk dilakukan pada baju yang bermanik tebal (contohnya bunga teratai), takut maniknya rosak. Karang ada pulak yang datang nak mintak ganti rugi...
kwang kwang kwang



Sunday, 5-Apr-2009 08:17 Email | Share | | Bookmark
Beg... beg... dan beg lagi...

 
 
 
View all 4 photos...
Salam untuk semua....

Ni foto tambahan untuk beg ari tu, selamat menjamu mata lagi...





Tuesday, 17-Mar-2009 06:10 Email | Share | | Bookmark

This Is Not A Plastic Bag












Ini le projek yg menyebabkan saya sedikit sibuk akhir-2 ni. Kat sini saya uploadkan foto-2 beg kain batik yg saya dah jahitkan manik. Beg-2 ni InsyaAllah akan dipamerkan dalam masa terdekat ni.
Foto-2 beg yg lain akan menyusul, itu pun kalau saya sempat nak melayan fp ni lagi. Ntah bila pulak ye...?? Anyway, selamat menjamu mata....




Tuesday, 13-Jan-2009 15:56 Email | Share | | Bookmark
Projek terbaru




Ini le projek terbaru saya. Nak tahu tak apa dia?? Kena la tunggu...I'm working on it...


Tuesday, 13-Jan-2009 15:31 Email | Share | | Bookmark





Alhamdulillah, ada jugak kelapangan nak update fp ni. Ada yg tertunggu-2 nak tengok fp ni di update, kan! (hi hi hi...perasan ). Ini le hasil jahitan terbaru saya, Purple Iris. Tuan baju ni kata tak nak jahitan yg 'extravagant', hanya jahitan yg ringkas untuk highlight bunga baju. Harap-2, Puan Sharifah berpuas hati ngan jahitan gabungan manik dan labuci ni


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net